Mistrzostwa JKPW w grillowaniu

 

Jacht Klub Politechniki Warszawskiej ogłosił otwarte mistrzostwa klubu w grillowaniu. Mistrzostwa odbyły się w dniu 14 sierpnia na starorzeczu Bugu („Wyspa krowia”).

Główną nagrodą był „ZŁOTY GRIL”

Regulamin

W Mistrzostwach mogli brać udział członkowie JKPW oraz członkowie klubów zrzeszonych w WOZŻ i WOZMiNW, a także przyjaciele i rodziny w/w.

Startujący w mistrzostwach sami zabezpieczyli potrzebny sprzęt oraz produkty niezbędne do grillowania. Do grillowania użyte zostały wszystkie dostępne produkty spożywcze (mięso, ryby, warzywa i owoce, przyprawy itp.) Startujący mogli przygotować półprodukty wcześniej tj. pokroić, przygotować sosy, zabejcować. Niedopuszczalna jbyła wcześniejsza obróbka cieplna.

Punktacja

Startujący w mistrzostwach i oceniający potrawy rywali posiadali punkty od 0 do 3, które mogli przyznać ocenianym potrawom,  czteroosobowe jury skalę od 1-10.

Zarząd   JKPW

 


Aby zobaczyć zdjęcia zapraszamy do działu ZDJĘCIA - ZDJĘCIA 2010 - 2010-grilowanie


 


PŁYWAJ Z GŁOWĄ !!!

Używaj toalety chemicznej a w ostateczności saperki.

Migawki

Uprzejmie informujemy, że W dniu 27 marca 2012 ogłoszone zostało w Dzienniku Ustaw poz. 326/2012

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA TRANSPORTU, BUDOWNICTWA I GOSPODARKI MORSKIEJ
z dnia 28 lutego 2012 r. w sprawie bezpiecznego uprawiania żeglugi przez jachty morskie Więcej…